De Buisco. van de Hangzhouvin, Ltd.

 

Wij verstrekken Efficiency!

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.

Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.

1 2 3 4
Hangzhou Fin Tube Co., Ltd. Hangzhou Fin Tube Co., Ltd. Hangzhou Fin Tube Co., Ltd. Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HZFT
Jaarlijkse omzet : 10 Million-12 Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 40% - 50%
Predecessor: Hangzhou Junqiang Machinery Manufacturer Co., Ltd.

    Hangzhou Fin Tube Beperkt Company (HZFT in het kort), gevestigd in 2006, is een snelle groeiende onderneming die productontwerp, technologische ontwikkeling, productie en marketing integreert. In het afgelopen decennium, heeft HZFT de technologie die van integrale finned buis geoptimaliseerd ons één van de belangrijke fabrikanten van de vinbuis maken op hetzelfde niveau van Wieland en Wolverine. Met de het wijden ontwikkeling, heeft de markt van binnenlands bij het begin aan de volledige wereld, vooral in Noord-Amerika, Australië uitgespreid en de Europese landen zoals Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, enz. HZFT heeft belangrijke eindcliënten zoals HANGYANG-GROEP, KAISHANG-GROEP, Industrieel de Ovensco. van Peking Huahai Zhongyi (HHZY), Ltd, Co. van het de Transmissiemateriaal van Shangdong Huacheng Chinees-Duits, Ltd, Pentair, Raypak, enz.

 

    Na de ontwikkeling van 10 jaar, hebben de productregelen bijna alle die types van finned buizen behandeld bij het uitdrijven van proces worden gebaseerd. De hoogste kuiper of kopernikkelvin bereikt 1012mm, aluminiumvin 1516mm. Ondertussen, laste de laser vinbuis, die de gelijkaardige structuur van uitgedreven type, is ontwikkeld onlangs in een project samen met onze coöperatieve vereniging van Duitsland heeft. Wij kunnen 8-12meter vinmateriaal bij een hoogte van 710mm regelmatig lassen in het bewegen van en het rollen van proces, dat niet alleen de waaier van onze producten verrijkt, maar ook maken ons één van twee in de volledige wereld die deze technologie beheerst.

 

    De vinbuizen beschikbaar met ons dekking integreerden Finned Buis van Koper (C10200, C12000, C12200), Cupronickel (C70600), Aluminium (1060) en Aluminiumlegering (AISI6063), Bimetaal Finned Buis zoals Koper - Aluminium, Koperlegering - Aluminium, Staal – Aluminium, Roestvrij staal – Aluminium, Laser Gelaste Vinbuis gebruikend Roestvrij staal en Titanium.

 

    Betreffende de integrale finned buis, worden de vinnen verkregen door broodje vormt de buitenoppervlakte van een zachte naadloze duidelijke buis. De technologie drukt eenvoudig de muurdikte die in rechte vinnen op de buis omzetten. Zo zijn de vin en de buis geïntegreerd en onafscheidelijk, wat de hittebestendigheid tussen vin en buis, vermijdt en de efficiency van de hitteuitwisseling optimaliseert. Gebaseerd op deze structuur, kan het Uitgedreven type strengere arbeidsvoorwaarden overleven dan andere finned buizen. Anderzijds toont het verscheidene unieke eigenschappen zoals verbeterde fysieke structuur, weerstand tegen trilling, anticorrosieve capaciteit, en lange levensduur, enz.

 

    De binnenlandse die oppervlakte van finned buis kan duidelijk of kronkelt of groeft zijn volgens het verzoek van klanten op de verschillende efficiency van de hitteuitwisseling. Bovendien, de vorm van finned buizen kan niet alleen rechtstreeks in, maar ook na het zachte ontharden in Omega vormen, rollen, of aangepaste vormen zijn die zich op de behoeften van klanten richten.

 

    De laser laste vinbuis, hoewel verkregen door de technologie van het laserlassen, heeft min of meer de structuur hetzelfde als het integrale type, wat betekenen het gelijkaardig voordeel deelt. Significanter is dat het veel hardere materialen zoals Roestvrij staal en Titanium mogelijk in deze structuur maakt.

 

    Het finned buis HZFT verstrekken kan in het verwarmen (boilers met gas, condenserende boilers, waterboilers, industriële boilers, rookgascondensatoren, zonnestelsels), in mechanische en automobieltechniek (oliekoelers, mijnkoelers, luchtkoelers voor dieselmotoren), in chemische techniek (gaskoelers en verwarmer, proceskoeler), in elektrische centrales (lucht koelere, koeltoren), en in kerntechniek (de installaties van de uraniumverrijking) worden gebruikt.

 

    Op het reusachtige getijde van energy-saving en emissie-vermindering, wordt HZFT voorbereid op leapfrog ontwikkeling rond de hoek.

Contactgegevens
Hangzhou Fin Tube Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Miao

Tel.: + 86 - 571 - 23291511

Fax: 86-0571-23291511

Direct Stuur uw aanvraag naar ons